Kolléganőm kért meg, hogy szülei 25. házassági évfordulójára készítsek egy albumot. Két hete ezen dolgozom és tegnap ?? ma hajnalban lettem készen. Már nem is tudtam lefotózni, csak ma a munkahelyemen délután, ahol megint nem volt igazi fényviszony, de ez volt az utolsó lehetőség. Már egy album készült a tesójának szülinapjára, ezért gondolta, hogy ismételten engem kér fel. Ma már rengeteg jelzést kaptam, mely örömmel tölt el. A blogomra is felkerül majd, de ma már nem biztos, hogy lesz erre időm. ott egy kicsit többet fogok majd írni a készítéséről. Az egyik képen egy általam az Moszkvai Olimpia előtt, Moszkvában a GUM-ban vásárolt Misa maci jelvény. Nagy kincs, de ide kellett. 

felhasznált anyagok: kartonok, bőrszíj, anchor hímzőfonal, gomb, gyöngy, formalyukasztó, fogpiszkáló, fa nyárs, szegecs, stopper, sodrony, csipke, kockás anyag, Pretty Color festék, Distress Ink vintaga photo, kréta, sk, díszek, Príma virág, kukorica szem, fehér és bordó szalag, Rayher és Yabo pecsét,  Prima fehér virág, füzetlap, fémdísz, kézi készítési szalag, K&C papírok, képeslap alap, kitűző, Rayher Happy Birthday készlet, és remélem nem hagytam ki semmit. 

 

Szerző: jfi  2010.07.20. 20:29 Szólj hozzá!

Címkék: család gyerekek házasság

A bejegyzés trackback címe:

https://scrap.blog.hu/api/trackback/id/tr202164514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása