Mesi kihívására készült ez az első oldal.

Mesi a blogján tette közzé kihívását és instrukciót adott az oldal készítésére:

"Mert az úgy volt, hogy kezdődött az év a szilveszterrel, meg aztán jött a január, és történt egy csomó minden, és ezeket én szorgalmasan és címszavakban felvezettem a mindenes füzetembe. Csak hogy el ne felejtsem. Nem csak történések vannak a füzetben, hanem dalszöveg, egy-két skicc, meg ilyenek. Szabályos albumot nemigen tudnék összerakni belőle, de talán jó lesz még valamire, ami a 2010-es év lenyomata lehet. Így jutott eszembe egy egész évet átfogó album terve.

Aztán arra gondoltam, hogy mi lenne, ha nem egyedül csinálnám meg ezt az albumot, hanem megkérdezném, hogy:
 

"Ki tart velem?"


Kicsit elszaladt már az év eleje, de mivel ez nem akkora nagy feladat, hogy ne lehessen könnyedén pótolni, akár most is bele lehet vágni, nem?


Szóval a terv a következő:


1., Fogj egy szilveszteri vagy nagyon-év-eleji képet

2., Készíts belőle egy kis oldalt (legyen kb.20x20 cm), aminek a BAL oldalán lesz a kötés, mivel ez lesz a nyitó lapja az albumnak

3., Szerepeljen rajta egy boríték, amibe bele lehet (sőt kell) tenni az újévi fogadalmakat, terveket, megvalósítandó álmokat. Ez azért kell, mert tavaly csináltam egy ilyet, és rájöttem: varázsereje van a leírt szónak...

4., Legyen rajta továbbá valami csillogó dolog, egy idézet vagy jó mondás, ami előrevetít valamit, amit fontosnak tartasz az új évre vonatkozólag.

5., Meghatározom a színeket is, csak hogy ne legyen annyira egyszerű: lila és fekete (na jó, a lila helyett lehet pink vagy a rózsaszín egyéb árnyalata)"
 
Én elkészültem és feltöltöm az első kezdőoldalt. Egy borítéknak is szerepelni kellett rajta, amibe a fogadalmakat és célokat tesszük. A kép maga egy boríték imitáció, amelybe rejtett kommentként találhatók a céljaim, vágyaim.
Kíváncsian várom a többiek alkotásait, és azt is, hogy napról-napra, hónapról-hónapra, hogyan telik Mesi ládikája.
 

Az utolsó képek egy kicsit homályosak. Majd nappali fényviszonyok mellett újra fotózom őket és kicserélem. Addig is bocsi érte.

Szerző: jfi  2010.02.18. 18:32 1 komment

Címkék: kihívás

A bejegyzés trackback címe:

https://scrap.blog.hu/api/trackback/id/tr141771205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Mesi* 2010.02.18. 19:30:11

Köszi a lelkes részvételt! Jól megoldottad a borítékot, és kíváncsi vagyok a fogadalmakra, ha publikusak... :)
Február végén jön a következő két oldal, addig van idő végiggondolni, mi is történt!
süti beállítások módosítása