Ezt a képet Simon kihívására készítettem. Shabbi Chic - elegánsan kopott.

A képeslaphoz régies mintázatu papírt használtam (ez most a kedvencem) és bordó kartont. A szélén fehér papírra sorminta lyukasztóval mintát lyukasztottam.  A kép szitén egy elegáns, de kopottas régi kép és szinvilága ide illő. Egy rózaszín keretet készítettem, és hogy kicsit feldobjam mégegyet és ezt elforgatva tettem a képre. Nem akartam túldiszíteni, ezért egy Köszönöm felirat és egy bordó virág került csak rá, melynek közepében egy rózsaszín gyöngy van.

felhasznált anyagok: bordó fotókarton, Daisy'ds papír, rózsaszín hullámkarton, fehér karton, Shabby kép, Príma virág (Essentials), gyöngy.   A lyukasztónak nincs márkája, egy papírboltban vásároltam.

 

 

Szerző: jfi  2010.01.17. 19:49 2 komment

Címkék: simon challenge

A bejegyzés trackback címe:

https://scrap.blog.hu/api/trackback/id/tr111680220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timcsoca 2010.01.17. 23:02:26

Ó, milyen gyönyörű kártya Ildikó!!Imádom a színeket, a papírokat és az elforgatott dupla hullámkarton keretet! Nagyon ötletes!:)

Köszi, hogy részt veszel a kihíváson!

Timcso

Timcsoca 2010.01.17. 23:04:55

Most nézem, hogy neveztél a DT tagságra is, Sok sikert kívánok hozzá!Szurkolok!:)

Timcso
süti beállítások módosítása