Volt kolleganőm anyósának készítettem ezt az ajtódíszt. A technika csak véletlen, hogy éppen aktuális egy Simon kihívással, ahol a téma mindegy, csak valami függő fémdísz legyen az alkotáson. Nekem van egy lepke és egy lakat is a táblán.A tábla készítésekor instruckiókat kaptam, hogy milyen színű az ajtó, milyen színű a virágdísz, ami rajta van és mekkora legyen a mérete. Az alapot a címerem mintája alapján rajzoltam és vágtam ki. A hátteret kétfelé osztottam és a papírokat egy csipkével választottam el egymástól. A felső részen gombokat helyeztem el és a baloldalon végigfut egy rózsaszín hullámkaratonból kivágott ív. Az alsó nagyobb rész már mintás volt, a virágokat könnyedén helyeztem el itt. Az egyik virágot még régebben Évitől nyertem, (köszi Évi itt is) és egy párat, meg a leveleket Édesanyám horgolt (Köszi Mama).

felhasznált anyagok: préselt karton a Rayherből (Köszi Marci a vásárlást és a szállítást), Rayher és Daisy'ds háttérpapír, gombok, horgolt virág, fémdíszek, hímzőfonal, hullámkarton, csipke.

 

Szerző: jfi  2009.12.07. 18:10 1 komment

Címkék: simon challenge

A bejegyzés trackback címe:

https://scrap.blog.hu/api/trackback/id/tr141580998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timcsoca 2009.12.08. 16:50:25

Nagyon szép lett ismét! Tetszik a rózsaszín hullámkarton darab a bal oldalon és a kislakat is nagyon jó!! Kedvenceim a virágok!:)

Köszi, hogy részt veszel a kihíváson!:)

Timcso és a DT
süti beállítások módosítása