A mai napon van a kártyakészítés világnapja. Egy 24 órás kihívás indult. Ez részemre majdnem lehetetlenné vált, mert ma Kislődön a Kalandparkban voltam. Mivel időben hazaérkeztünk azonnal nekiláttam a kártyám elkészítésének. Ezt a kihívást Paige-nek szentelték . Ő egy 13 éves kislány, aki nemrég komoly balesetet szenvedett.A kártyát küldöm is részére, ezért nemcsak a kártyát, hanem egy stílusban hozzáillő borítékot is készítettem.
Felhasznált anyagok:Kreatív hobbiboltban vásárolt képeslap alap és boríték. Daisy'ds papírok, gombok, horgolt virág, arany színű konturos matrica, Rayher bélyegző és Pretty Color bélyegző párna

 

Szerző: jfi  2009.10.03. 21:39 1 komment

Címkék: simon challenge says

A bejegyzés trackback címe:

https://scrap.blog.hu/api/trackback/id/tr51425750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timcsoca 2009.10.04. 12:46:51

Biztosan nagyon fog neki örülni, hisz ez egy gyönyörű kártya Ildikó!!A sok apró kiegészítő nagyon szépen mutat a lapon és a színek is nagyon jók!:)

Köszi, hogy részt veszel a kihíváson!:)
süti beállítások módosítása