Nemrégiben kaptam egy bőrkötéses filofaxot, melyet gazdája igen nagy becsben tartott, olyannyira, hogy fel sem használta. A naptár részét kivettem, a jegyzetlapokat megtartottam, az elválasztó lapokat pedig feldíszítettem, eltakarava velük a gyárilag készült felirtokat. Így rás em lehet ismerni, hogy valaha kinek a részére gáyrották. Ide szeretném tenni azokat a scrap kiegészítőket, matricákat, bélyegzőket, sablonokat amelyeket készítek vagy készen vásárolok. A hová megvan, a hogyan.... Azon most töröm a fejemet. Mindenféleképpen lefűzehetős genoterm szerű valamire gondolok, amiben látszik, hogy mi van és könnyen kivehető. Miután ez a rész elkészült, az elválasztó lapok is megfelelő címzést kapnak még.

felhasznált anyagok: filofax, szegecs, gombok, tinták, újságpapír, színes kartonok sim és dombornyomott mintás, sk díszek, Príma virág, Pufi dísz, filc pillangó, Daisy'ds papírok, gyöngy, kockás jegyzetlap, Prímavirág háttér papír, hímzőfonal. 

 

Szerző: jfi  2011.05.29. 16:11 Szólj hozzá!

Címkék: albumok

A bejegyzés trackback címe:

https://scrap.blog.hu/api/trackback/id/tr822941106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása