Simon Says - Buttons and Bows kihívása

A héten szalagok és gombok felhasználásával kellett képet készíteni. A régi fotók között keresve akadtam erre az éjszakai felvételre. Ezen a képen én vagyok fiammal, mégis ez a filmcím jutott eszembe: Napfivér, Holdnővér. A Nap és a Hold,  az örök ellentét, a vonzás. A körökkel a két misztikus égitest került bemutatásra, mely nélkül nem is lenne élet a Földön. A Semmi és a Minden. Az összetartozás, amely erőt ad mindennapjainkra.

 

Felhasznált anyagok: fekete karton, dasy'ds papírok, rózsaszín selyemszalag, gombok.

 

És íme a kép:

 




Szerző: jfi  2009.08.09. 19:51 1 komment

Címkék: simon challenge says

A bejegyzés trackback címe:

https://scrap.blog.hu/api/trackback/id/tr911298791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timcsoca 2009.08.10. 11:21:16

Gyönyörű oldal Ildikó! Szép papírokat választottál, ötletesek a körök, a virágok, a gombok elhelyezése! Kedvencem a cím, nagyon tetszik!

Köszi, hogy részt veszel a kihívásban!:)

Lenne egy kérésem, kérdésem: nem lehet megoldani, hogy regisztrálás nélkül tudjunk hozzászólást írni, mert lehet, hogy a többi DT tag azért nem ír, mert nem érti, hogy mit is kellene csinálnia!
Előre is köszi!

Puszi Timcso
süti beállítások módosítása