Timcsoca 4. kihívásának témája az "Ősz" volt.  Mindegy milyen alkotás készült, feltétel volt, hogy levél szerepeljen az alkotáson. Az egyik legkevesebb évszakom az Ősz. Szeretem Petőfi verseit és az egyik kedves versem az Itt van az ősz...... ez inspirált arra, hogy ezt a lapot készítsem el. Az első oldalán egy nagy falevél található ŐSZ felirattal, az ősz színeivel. A falevél szélét Blog Candyn nyert Distress Ink párnával tintáztam csodálatos barnás színnel.  A második oldalon pausz papírra nyomtattam Petőfi versét, és ez alá Gál Erzsébet: Színes ősz festményének nyomtatott változata került. Díszitésként itt is falevél mintákat nyomdáztam a versre.

felhasznált anyagok: karton, Daisy'ds papír, pausz papír,Rayher pecsét falevél mintákkal, Pretty Color tinta és Distress Ink, gyöngy

 

 

 

Szerző: jfi  2009.10.23. 13:41 Szólj hozzá!

Címkék: kihívás timcsoca

A bejegyzés trackback címe:

https://scrap.blog.hu/api/trackback/id/tr951469715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása