Timcsoca játékra hívott, a játék lényege, hogy a jelenleg olvasott könyv 161.oldalának 5.mondatát kell ide bemásolni.

Amit én olvasok kb. 120-szor az: Marlo Morgan "Vidd hírét az Igazaknak c. alkotása. A gond az, hogy a könyvnek nincs 161. oldala, mert csak 155 oldalas. Ezért a könyv utolsó mondatát másolom be, ami maga a szerző szájából hangzott el:

"Életem hátralévő részét úgy akarom tölteni, hogy használjam azt a tudást, amelyet az ausztrál vadonban szereztem. Mindent használni akarok. Még az illúziókeltés művészetét is!"

A könyv egy amerikai orvosnő története, amely arról szól, hogy elfogadja egy ismeretlen ausztrál bennszülött törzs, az Igazak népe hívását és velük megy négy hónapos vándorútjukra, keresztül a földrész kietlen pusztaságain.Mezítláb gyalogol tüskebokron át, csupasz bőrét vörösre perzseli a sivatagi nap, orrát-száját böglyök lepik, tűrőképességét nap mint nap bizonyítja nomád társainak, míg befogadják és készséges türelemmel tanítani kezdik.

Az írónőtől egy folytatás is született, mely nekem nincs meg, de kölcsönkaptam. Az a könyve már kevésbé tettszett, de ez valami fantasztikus. Olyan erőt és hitet ad, amit sokszor felidézek, ha olyan helyzetbe kerülök, hogy már-már feladnám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játékot továbbadom:

Noé

Linsey

Hófehér

Pavelancsika

Mesi

Arra sajnos nem jöttem rá, hogyan linkelem be a címeiteket, hogy a látogató rögtön a blogotokra érkezzen, de gondoskodom róla, hogy meg legyen és ha tudom a módját, azonnal javítom. (bocsi)

Szerző: jfi  2009.08.19. 22:05 Szólj hozzá!

Címkék: játék könyves

A bejegyzés trackback címe:

https://scrap.blog.hu/api/trackback/id/tr811324334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása